Keramisk coating

Vi er specialister i kosmetisk vedligeholdelse af dit køretøj både indvendig og udvendigt

Certificeret Keramisk Coating Center Danmark
Certificeret indenfor ArtDeshine & Opti-Coat

Keramisk coating – Til dig der vil give din bil den bedste beskyttelse & forlænge levetiden.

Keramisk coating er en beskyttelse, der bruges til at give bilens overflade et hårdere og mere modstandsdygtigt lag end traditionelt. Denne proces indebærer anvendelse af keramiske materialer, der kan skabe en beskyttende barriere mod forskellige former for skader, herunder bl.a. UV-stråling og vejaftryk. Keramisk coating kan også forbedre bilens glans og farve dybde samt gøre den meget lettere at rengøre. Det er vigtigt at bemærke at keramisk coating ikke er en mirakelkur! Flyvrust/tjærer osv. Vil stadig kunne sætte sig på coatingen og forringe den vandafvisende effekt som ses ved vask, men med et årlig ’’Eftersyn’’ enten hos os eller du er ’’gør det selv’ typen, vil man forholdsvis nemt kunne fjerne disse urenheder ved brug af de rette produkter, hvorefter bilen igen får sin hydrofobiske egenskaber tilbage.

Så du slipper altså ikke for at vaske din bil og hvad der ellers kan blive lovet.

Keramisk coating kan betragtes som en opgradering i forhold til almindelig lakforsegling på flere måder. Her er nogle af de vigtigste forskelle og fordele:

  • Øget holdbarhed, hårdhed og modstandsdygtighed: Keramisk coating er generelt hårdere og mere modstandsdygtigt end traditionelle lakforsegling/voks og. Dette skyldes brugen af keramiske materialer, der kan modstå mere slid og skader fra vejaftryk, Uv-stråling, syreskader osv.
  • Reduceret vedligeholdelse: Da keramisk coating gør bilens overflade lettere at rengøre, kræver det mindre tid og energi til rengøring og vedligeholdelse af bilen i det hele taget.
  • Forbedret glans og farve dybde: Keramisk coating giver også en dybere og bedre glans til bilens lak samt fremhæve dine bilens naturlige farvetone bedre end almindelig forsegling.
  • Beskyttelse mod UV-ståling, dette betyder, at bilen kan holde sit nye udseende længere.
  • Typisk giver den keramisk coating fra 12 måneders+ beskyttelse og flotte vand/skidtafvisende (Hydrofobiske) egenskaber.